Sidor

2009-02-11

Galen PRE!

Idag hade jag som plan att ta ut Heleno i lina och tömmar för att träna lite halva steg. Tänke att det kan vara lite bra styrketräning samt för att träna lite dicisplin, vilken blir lite si och så efter ett längre tags vila, diciplinen alltså.

Tjo hej du!! Vad det gick, då... blir inte alltid som man tänkt. Det var, så att säga, inte läge att sätta honom i töm. Heleno var på ett strålande humör och verkade ha drabbats av ett antal hjärnspöken. Det var bock här, bakutspark där, tvärnit och tvära kast. Idag skulle han verkligen ha gjort succe på en tjurfäktningsarena. Man imponeras iallafall av hans otroliga snabb- och smidighet. Jag tror dessa hjärnspöken uppträder när han inte får en tillräckligt svår upgift att lösa, då hittar han gärna på nåt mer avancerat själv.

Han fick istället rasa av sig i snön. Vi har 30-40 cm här nu så det blir ett ganska bra motstånd att pulsa i. Han såg då fortfarande fräsch ut, efter sin vurpa förra vecka.

Nu ska bara hovslagrn komma och verka honom fram och flytta plattan så ska han vara fit for fight igen. Ska bli så kul att få ta upp träningen med honom igen. Vi höll ju på och tragglade byten innan hovsprickan, så det är det första målet att ta igenom.

Ungefär så här galen var han:







Han är OTROLIGT generös och bjuder verkligen på sig själv!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar