Sidor

2009-05-26

Botijo..


Vi försökte oss på att fota Botijo häromdagen lite och hade tänkt att få några fina bilder av en yster unghingst med manen fladdrande, hmm, inte det nej. Resultatet blev endast flygfoton av en matfrisk herre som inte behagade ta huvudet från marken. Man får inte alltid som man vill, speciellt inte om man tänkt att fota.







Nu har han vuxit ikapp igen och då hade det ju varit roligt att föreviga det. Får göra nytt försök.
Det är dags att börja träna herrn nu så han kan ställas ut på Cahampionatet som blir i september på Strömsholm. Skulle vara roligt att få en bedömning på honom innan jag definitivt bestämmer mig för att sälja eller behålla ett tag. Tycker att han utvecklas fint och verkar bli en ståtlig och lite ädlare typ, lite i motsats till Heleno. Ska bli intressant att kunna jämföra honom med den avkomma som Campanilla, kanske tillslut, bestämmer sig för att klämma ut.
Botijo är väldigt behaglig i temperamentet och har visat gott huvud nu när vi haft ett nytt högbrunstigt sto för betäckning. Han har varit väldigt lugn och fin trots att hon stått på gången nästan direkt utanför hans box. Jag tror han kommer bli väldigt trevlig som vuxen individ och lätt att ha att göra med. Ska bli spännande...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar