Sidor

2009-09-30

Brrr...


... shit vad kallt det är. Dags för fillingar nu och på med värmen i huset. Konstigt när det ändå inte är oktober än. Måtte inte snön komma riktigt än.

I helgen var det iallafall toppenväder och vi picknickade ute vid "vår" gård. Det är så härligt att åka dit och nu har vi faktiskt avverkat alla årstider där. Så blir det nu ett köp så vet vi vad vi har att vänta oss. Det roliga är att för varje gång vi åker dit så tycker vi att det blir finare och finare och mindre att göra, för varje gång:) Vi börjar vänja oss och ser inte riktigt att det är hål i väggarna på vissa utbyggnader och att det kommer krävas en hel del arbete...
Det måste vara det mest underbara ställe som finns.

En annan som trivs där ute är Mio, här har han lite areal att springa på även om rejset oftast är över på 3 min. Sen är han totalt utpumpad. Det är ganska imponerande att se en Borzoi accelera, han är otroligt snabb i vändningarna. Det går annars inte att ha honom lös, synd nog, just för att han är så jäkla snabb och hinner ganska långt på de 3 minuterna.







Medans vi satt och fikade fick vi sällskap av Helena & Pål som var ute på tur. Såg så härligt ut när dom kom över ängarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar