Sidor

2009-03-02

Salig soppa

Nu vill det bara j***as med dessa datorer. På jobbet, mitt i värsta rusch med statistik, översättning av hemsidor och kurser, så har jag fått diverse program uppgraderade till nya versioner vilket gör att allt tar mycket längre tid innan man hittar tillbaka och känner sig hemma i programmen, igen. Hemma köpte jga en ny dator för 2 v sedan, funkade i 1 v och sen var det stopp. Vet inte hur många datorer vi förbrukat senaste åren... hemmadatorn har tappat drivrutinerna till bildskärmskortet och inte ens efter 2,5 timme (puhh) med HP support så lyckades vi fixa till det, dessutom håller windows på att ideligen köra automatiska uppdateringar (fast jag avmarkerat) i tid och otid - nåt har hänt. Inte ens efter systemåterställning funkar det, nu blir det ominstallation och det lär dröja 2 v innan jag skulle få hem skivorna för att göra den.


Man blir så trött, en dator ska bara vara och slå på och sen köra!

Unghästar - härliga unghästar (från det ena till det andra, liksom) satt och tittade på foton och blir alldelens nostalgisk. Cherokee var så oerhört gullig som föl och nu är hon 10 mån och en stor dam. Det går så fort. Nu är det ju dags att börja lekskolan.












Lika med Aragorn och Botijo. Aragorn har ju tom blivit en häst. Han har vuxit till 165 cm och lär nog inte sluta förrän han är närmare 170 och Botijo han har dragit iväg till 160 cm och blir nog en ganska stor PRE - skulle tro han slutar nånstans kring 165. Det är alldelens lagom. Han måste brås i storlek på sin far för Campanilla mäter dryga 158 cm.

Här är några foton på Aragorn med sin matte Maire under träningen häromdagen då han var så duktig att jobbas från högersidan.






Höger









& vänster...






& ptrooo... det kan ha nu - det blir nästan tvärstopp.











& pappa Baloo som böjer igenom riktigt bra, får med sig nacken och inner bak.












& här lite halvastegs-träning i hygglig form. Även om han inte riktigt orkar in med bakbenen så sätter han sig fint, iallafall och vinklar sitt bäcken.








Det var ett väldigt tjat nu med att arbeta för hand men det är stort fokus på det nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar