Sidor

2009-03-04

Panikdag

Idag var en knasig dag. Vaknade 08.06 med ett ryck av att mobilen ringde, det var syrran, och tur var det annars har jag nog aldrig vaknat mer. Skrek på Therese, som också sov, VI HAR FÖRSOVIT OSS!!! PANIK!! Hästarna måste ha mat, duscha, frukost, upp med Therese, vara på jobbet och Therese i skolan senast 08.30 - det blev inge mer än att hoppa i kläderna, förbi stallet och slänga åt dom mat - fick stå inne och äta frukost - gasa järnet till jobbet. Therese kvar i sängen, började, tack och lov, 1000 så hon fick ta bussen, senare.
Allt blir helt hopplöst när man försover sig. Var så speedad första timmarna på jobbet så inget blev gjort som det skulle bli. Hem från jobbet, snabbt till stallet och mocka hästarn, hem igen för att nu äntligen få duscha och sedan vidare för att hålla excelkurs. Det blev en pizza till familjen, kan jag säga, som kvällsmat och ingen var ledsen för det, till vårat favoritprogram -Arga snickaren, hur kul som helst. Vi gottar oss riktigt i hur klåpiga och dana alla är (vi har inga problem med lister, närå....) och vilka "tokiga" projekt folk drar på sig (vi är inte spekulanter på ett torp som ingen brytt sig särskilt i de senaste 50 åren, närå...) HaaHaa, ska bli kul, det här.

Igår började tövädret. Lite synd nu när det varit så bra underlag. Fick arbeta Heleno i skritt för det blev hela tiden snögloppor i fötterna, trots snösulor. Men det är nyttigt det också, det blev mycket öppna på volt och från öppnan övergångar till trav. Gick riktigt bra, han är väldigt stark av naturen. Försökte också kräva en lite högre form i öppnan och då blev det lite svårare för honom att behålla böjningen. På fredag har vi bokat ridhuset i Vika så jag får rida igenom honom på ett fast underlag. Ricardo är ju på gång igen. Den 20:e mars kommer jag och Petra rida i Vika. De ser vi fram emot.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar