Sidor

2009-07-01

+26 i poolen...

...helt underbart att det går att bada kl 22 på kvällen! Det är inte många dagar på året man har nytta av denna pool men oerhört uppskattat såna här kvällar när man kan ta ett kvällsdopp och bli som en ny människa.

Igår var vår vet och undersökte Campanilla. Allt såg bra ut, ingen vätska i livmodern och ett 3 cm ägg. Hon klämde igenom hennes bäcken men tyckte inte det var något som verkade tokigt, så nu har vi klartecken att betäcka. Nu väntar vi bara in dagen med stort D då det riktigt glittrar i hennes ögon och den bör komma inom kort...
Maggan däremot hon var högbrunstig idag så henne får vi nog betäcka imorgon eller på fredag. Lite jobbigt bara då Cherokee inte riktigt lärt sig acceptera att vara utom synhåll från mamma. Det blir lite stessande känner jag, får helt enkelt bita ihop och Robban får nog agera kompis med Cherokee under tiden. Tur det går fort, 4 sekunder, som Uggla säger... stämmer bra in och hinner Cherokee tuppa av då, då får hon skylla sig själv.
Vår lilla gäst har nog också kommit in i brunst nu och visade ett nytt beteende ikväll genom att flörta, pipa och småbrumma med sin boxgranne, Lille Charlie, som inte alls uppskattar att störas i onödan. Nu hoppas vi att hon också ska visa en bra och tydlig brunst inom några dagar.

Botijo och Arragorn fick bekanta sig med ytterligare en ny hage under kvällen. Hade ingen kamera med så det fick bli ett par foton med mobilen. Som dom grejar och busar. Det är väldigt spännande för dom att komma ut på nya platser och Botijo måste lukta och känna igenom varje kvadratmeter, ifall nån spännande typ skulle ha varit där. Som om han inte vet att det är Charlies hage eftersom han går i hagen bredvid?!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar