Sidor

2009-04-06

Bildbomb

Nu var det Helenos tur att agera fotomodell idag. Det brukar inte vara så lätt att knäppa på honom, dels för att han inte är den showiga typen och dels för att han är så mörk och då blir det oftast så platta och tråkiga kort. Tcker ändå att vi lyckades riktigt bra idag, han var på hugget och tyckte det var kul att showa lite idag. Marie är fotografen.




Det har varit en sån skön helg, vilket väder... nu är det ju nästan vår, på riktigt, härligt. Vi hade ju besök från Åmot på söndagen. Det var jättetrevligt. Dom har ett sto som är tänkt att betäcka och Heleno är ett alternativ, vilket vi är stolta för. Tror dom, isåfall, för ett bra val :) om man får vara partisk.


Har också kommit på var Helenos kagge kommer ifrån... halm är boven, att jag inte listat ut det tidigare. Nu har jag haft honom på spån vid 2 tillfällen och då försvinner "lilla" magen och när han är tillbaka på halm då kommer den tillbaka. Jag som laborerat med diverse protein ch energi-kvoter, vilket oftast bara resulterat i en tråkig päls. Men trots de nya rönen så blir han kvar på halm, hellre en nöjd och mätt häst än en slimmad, uttråkad.

Här kommer en bildbomb, håll tillgodo!




















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar