Sidor

2009-04-15

286 avverkade dygn...

... och det är dags, tror jag, att sätta i en propp där bak!
Campanilla börjar bli fruktansvärt tung nu, stackars liten. Börjar bli lite nojig eftersom hon fyllt juvret så mycket, det är jättestort och tom spenarna har, ser det ut som, fyllts till hälften. Tänk om hon skulle kasta nu, vilken mardröm. Hon har också fått ett jätteödem från juvret till på halva magen. En 2 cm tjock platta. Vet inte vad det beror på. Läste att det kan vara allt från helt normalt till hjärfel (upps) lika bra att inte forska vidare i det. Provade idag att ta av henne sojan som hon fått, så får vi se om det stannar upp. Hon fick iofs ödem när hon var dräktig med Botijo, också, så det kanske är normalt för henne. Då försvann ödemet direkt efter fölningen så det gör väl det denna gången också.
Det blir nog en tidig fölning som det ser ut nu, kanske fölet kommer nån vecka innan, eller så stannar allt av ett tag. Jag hoppas på det senare. Får vara extra vaksam iår.

Maggan hon har nog iallafall bestämt själv att hon är nog pigg och allert att bli dräktig igen. Hon står ute i hagen och slänger långa ögonkast på Heleno och han ser närmast förlägen ut, tror han blir generad!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar