Sidor

2010-02-21

Skärpning...

... för nu börjar det gå utför med bloggen!

I detta kaos befinner vi oss just nu....

Nu är det köket som fått sig en duvning. Vi (eller Robban) har förberett oss mentalt i ungefär ett par veckor och i torsdags, när vi satt och hade vårat "byggmöte" och började räkna efter i väggkalendern hur mycket tid vi har och kom på att det bara är 6 helger kvar innan infytt, så kände vi att,-nä nu jäklar brinner det i knutarna. Så i fredags så började vi gå loss på väggarna i köket för att ta fram panel från kortsidan som ska flyttas till den ena långsidan där det tidigare suttit ett fönster och där det då saknades panel. Hela lördagen gick åt till arbetet. Det tog en väldig tid eftersom vi inte bara kunde gå loss med kofoten ( som blivit ett mycket kärt redskap) utan var tvungna att vara försiktiga för att inte panelen skulle spricka. Vi kom i mål, iallafall, och är nu klar med väggarna. Nu är det golvet som ska ut och nytt ska in, kökinredning ska ut och ny in, sen blir det gardiner:)

Måste visa en till bild, så ni verkligen förstår vilket kaos det är.... det är en jäkla tur att man inte är nervklen ... än



...men det blir bra tillslut, nåt sånt här, fast vitmålat...



Vår kära, underbara, snickare kommer tillbaka till oss veckan som kommer. Vi kan inte sakna honom nog när han är borta, han fattas oss! Han kommer ta itu med badrummet och börja spackla och kakla - kan ni tänka er att då är ett rum färdigt - HURRA, HURRA. Har vi tur så får vi igång vattnet, också - kanske - så vi får nån nytta av vårt nya badrum. Annars blir det utedass, ändå, och det har vi ju faktiskt ett... problemet är bara att det ligger i gamla stallet, som vi skänkt bort via blocket och som kommer att hämtas inom kort. Kanske vi kan be dom att åtminstone lämna kvar dasset.

Annars är det bra med pållarna, dom har fått tillbringa 2 dagar inomhus pga det fruktansvärda väder som varit. Tror det aldrig har hänt att dom stått inne så här. Ska nog bli kul att släppa ut dom imorgon... få se hur många som är kvar att ta in sen:)

Gonatt!




3 kommentarer:

  1. Det kommer att bli kanonfint! Jobba inte ihjäl er nu bara. Så länge som man inte är klar så vill man heller inte flytta.
    Kram, Kryddis

    SvaraRadera
  2. Tack Kryddan, vi hoppas att det ska likna ett boende så småningom:) kram

    SvaraRadera
  3. Jag tycker du är värd en eloge som bloggar alls just nu!

    SvaraRadera