Sidor

2009-06-13

Efter regn kommer sol...

..nån gång iallafall... ska vi tro. Nu har det regnat oavbrutet i ett dygn. Hästarna ser ut som dränkta katter och jag var bara tvungen att ta ett kort på Heleno, totalt genomsur. Tur att det har varit ganska varmt idag åtminstone så hästarna verkade tycka det var ganska trevligt ute trots allt regnande. Det har då varit flug och myggfritt!


Om det nu kunde bli lite bättre väder så skulle stona få komma ut på bete. Får hoppas att det blir det till nästa helg, skulle vara så skönt för dom. När damerna flyttar så ska Arragorn och Botijo få flytta till en hage med mera bete, också.
Idag kom det ett nytt sto till Heleno, jättekul. Får vi hoppas att hon finner sig tillrätta hos oss och att vi får henne dräktig. Hon verkade iofs mest intresserad av Botijo och det kan jag förstå för nu har hn blivit fin igen, !?, märklig unghäst som kan vara så ful och sedan så vacker. Får hoppas att han slutar på att vara vacker när han är färdig. Han kommer nog bli väldigt elegant och den lite "lättare" typen - Heleno´s motsats, kul. Han får också vara med på bild idag...




Igår var vi på studentfest - tänk vad våra flickor har blivit stora, hur gick det till. Man får själv lite åldersnoja när man tänker på det. Det var Linda som gick ut ekonomprogrammet och hon är ett år äldre än Therese, så nästa år är det Therese tur. Vi hade jättetrevligt trots ett evigt regnande men det glömmer man lätt bort i trevligt sällskap. På med mer kläder bara så löser det sig. Lite råkigt bara att vi fick fortsätta festen utan Therese då hon åkte med sin farmor till Turkiet under kvällen. Usch så nervös man blir att släppa iväg sitt "barn" ut i stora världen utan att vara med och hönsa. Men hon har då kommit fram och har säker jätteroligt.
Puss, Therese, om du kommer åt att läsa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar