Sidor

2010-05-06

Vi är rika...

... på vatten, hela 18 000 liter i timmen, så vi skulle kunna försörja hela byn med vatten. Kanske en ny affärside? Sälja Kragsvedsvatten på flaska:) Det blir då inga problem att koppla stallet till brunnen, iallafall.
Men, detta men, vattnet är brunt och det hade man ju kunnat ge sig den på, varför skulle det vara nå annat?! Kanske beror det på nåt skit som följt med vid borrningen och imorgon ska borrgubbarna låta en pump pumpa vatten hela dagen och så tror dom det ska bli bra. Får hålla tummarna för det.

Idag verkade Jörgen stona så dom blev så fina så efter lite bök. Vet inte vad det var med dom men ingen var sådär jättesamarbetsvillig. Dom två som fick vänta förde liv medans den tredje verkades. Dom har gaddat ihop sig, på nåt vis, och blir väldigt oroliga så fort det händer något med nån i flocken. Tokfior, är vad dom är!

Hämtade också Teknan idag och blev faktiskt förvånat possitivt överraskad. Den ser riktigt trevlig ut och verkar skön att sitta i. Jag hann bara prova den som hastigast på Heleno och den kanske kan funka. Vet inte om jag tyckte att den var lite trång. Ska prova mer imorgon och under helgen, så får vi se hur det slutar. Om inte han kan ha den så kanske det kan bli nåt för Botijo. Det börjar ju bli dags för honom att jobba nu och det är nåt jag ser fram emot. Han utvecklas riktigt bra och blir bara vackrare och vackrare (partisk, jag vet) men han är faktiskt det. Nu när sommarpälsen kommit igen så glänser han sådär fantastikt metalliskt röd och han har vuxit ut och blivit så elegant men ändå kraftfullt maskulin. I helgen ska han nog få agera lite modell.

Gonatt!

1 kommentar:

  1. Ser fram emot bilderna! Tråkigt med vattnet. Det kanske går att sätta något reningsaggregat någonstans?
    Kram, Kryddan

    SvaraRadera