Sidor

2011-01-31

Registrera Partbreed-PRE??

Så här registrerar man en PRE-partbreed i Holland!
... fritt översatt via google:)

Om ditt sto bär dig till hingsten ägaren ett delvis ifyllt dekbewijs / födelseattest. Den innehåller uppgifter om stoet, hingsten, och nämnde dekdata. När fölet upp till 3 månader, kontakta följande steg för att göra ditt föl av ett pass för att ge:

  • Fyll den sista delen av däcket / födelseattesten i.
  • Fyll sedan i formuläret tjänsten (formulär 1-knappen under begäran) Om du har ett pass, utöver ett intyg cruzados önska er föl (som bara kan vara en av föräldrarna är PRE) kommer att skicka en påse med minst 20 månar med morot för oss. Detta för att DNA-tester för att se om DNA-profilen matchar PRE föräldern. (Som din veterinär har erforderlig ficka).
  • Du lämnar fölet vid tre månaders ålder av ett mikrochip hästpass godkänd veterinär. Detta avslutar identifieringsblankett (nr 8 bland ansökningar knappen) helt. Du kan sedan skicka oss alla tillsammans.
Din föl är korrekt registrerad i enlighet med europeisk lagstiftning. Du får passet för din häst och eventuellt tillämpas cruzados certifikat.

Titta efter mottagandet av de handlingar alltid kontrollera alla uppgifter är riktiga!

... haha, Tess och jag fick oss iallafall ett gott skratt!!

2 kommentarer:

  1. Hejdlöst roligt!!! Jag översatte en artikel om ridning och fick fram att "hästen skulle söka sig fram och söka kött" sedan skulle man "rulla flaska". Har ingen aning om vad man skulle göra, men kul hade jag när jag läste.
    Alltså, använd inte översättningsprogram till hemsidor...

    SvaraRadera
  2. haha.. nä det kan bli hur tokigt som helst;)

    SvaraRadera