Sidor

2010-08-22

GRATTIS Legendario Aragorn!

Idag fyllde Arragorn 4 år, hipp hipp hurra... och nu är han en häst för hans matte Marie har "ridit" på honom. Det kunde man inte tro när han var så liten som på fotot, bara 3 v gammal. Då var han söt som socker och nu har han vuxit upp och blivit en riktig snygging. Det är just det här som är belöningen med att försöka sig på det här med avel. Tänk om alla ens framtida avkommor kunde bli så här, då får man vara nöjd och glad. Här kommer några fler foton på födelsedagsbarnet...


... med bästa mamma Maggan...



... som 1-åring...
... 2 -åring...


... 3-åring...

...och 4!



... ska bli spännande att följa honom och matte Marie, framöver...

6 kommentarer:

  1. Han verkar ju ha varit fin hela tiden, vilket är ganska ovanligt. Det brukar finnas en tid när man helst vill gömma dem i en garderob. Härligt att se sina små telningar växa upp.

    SvaraRadera
  2. Hej Ann-Britt, nejdå han har haft sina perioder, han med:) Just nu är han inne i en period. Han har vuxit 2 cm i sommar och bogen har inte riktigt hängt med. Han är högre fram men bogen har inte fyllts ut så han ser lite tanig ut, men han är snart ikapp.

    SvaraRadera
  3. www.vetmalin.dinstudio.se24 augusti 2010 kl. 17:23

    Vad fin han är! Han är lik sin pappa :-).

    Oj vad ni jobbar med er gård, men det ser ut att vara värt mödan, det verkar vara en underbar plats!

    Hälsn Malin

    SvaraRadera
  4. Hej Malin, visst är ha lik pappa samma uttryck:)

    Ja nu lägger vi mycket tid på att få ordning på torpet och det är många som inte riktigt förstår vad vi håller på med, men som sagt, det är värt all möda i världen.

    Ses vi på Strömholm?

    Ha det gott, Carina

    SvaraRadera
  5. Jag tycker det ska bli spännande och följa ert stallbygge för ev blir det min tur nästa år. Förstår att det känns pirrigt för det är ju inga småsaker ni drar igång. Bränn inte ut er bara.

    SvaraRadera
  6. Hej Ingela och tack för din omtanke:) Det känns som att så länge man gör nåt som är kul och som man ser fram emot så finns hur mycket energi som helst att ta av, men visst får man lägga fötterna på soffbordet emellanåt:)

    Vad kul för dig, också, om ni kommer igång. Kan försöka uppdatera lite oftare ang stallbygget, så får du lite info om hur vi går tillväga, så kan du undvika att snubbla i våra ev fallgropar.
    Mvh Carina

    SvaraRadera