Sidor

2009-11-11

Botijo-bomb....

... får det bli idag. Var tvungen att ta några foton på dom trots mörker och eländiga hagar som gör att dom är konstant leriga. Dom verkar iofs må bra ändå och har inga större problem att sysselsätta sig. Botijo har snart ingen man kvar efter alla fighter med Arragorn. Får hoppas den växer ut tills i mars när vi ska iväg och avelsvärdera. Vill ju att han ser lite vårdad ut då:)











Just nu så händer allt och inget. Ena stunden är det vakum och nästa går det alldelens för fort. I stallet går det mesta på rutin, just nu. Fortfarande ingen begagnad Amerigo i sikte men jag har avverkat 3 andra sadlar under tiden. Fick hem en Jaguar som var för liten, en Cobra som också var för smal men låg ändå bättre och följde ryggkurvan bra. Däremot var kåporna kraftigt bakskurna och gjorde att gjorden hamnade mitt under magen på honom. Fick också låna hem en D&P OPTI dressyr av Agneta på Gesta men den var också för smal, så jäkla trist. Den enda sadelmodell jag nu inte provat är en Dominus och den trodde ju Lena Lilja- sadelprovare - också skulle kunna vara ett alternativ till Amerigon. Få se om jag kanske skulle ta och prova en sån.
Får hålla tillgodo och arbeta för hand, så länge.
Botijo har fått träns på sig igen och jag trodde han skulle kräkas. Det var ett tag sedan sist och han verkade inte riktig komma ihåg att han varit med om det förut. Der ser så roligt ut innan dom fattar vad det är frågan om. Jag har inte riktigt fattat själv att han inte är nåt föl längre utan faktiskt börjar bli en häst som nu ska förberedas på att börja jobba. Jag ser honom fortfarande som en lite bäbis.
Nu kommer det nog bli lite stiljte på hästfronten några månader framöver. På måndag kommer en mäklare som ska ta på sig uppdraget att sälja vårt hus. Det verkar som om gården blir vår, tillslut, vilket jag har jättesvårt att förstå och tro på. Allt är så pass klart att papper ska skrivas nästa vecka. vet inte om jag ska tordas vara glad än, faktiskt. Känns samtidigt så konstigt och vemodigt att sälja vårat hus. Det är ju verkligen vårat, som vi byggt från grunden, bestämt vart det ska stå, planerat tomt osv. Kommer kännas jättemärkligt att kanske någon annan ska bo här, det kommer nog alltid kännas som om det är vårat.







1 kommentar:

  1. hej
    ett annat sadeltips är kieffer lusitano.
    jag har en som jag älskar o har värmt om den till xwide, synd att du bor så långt bort men har du hästen i en trailer o e i stockholm får du gärna provrida min

    SvaraRadera